Δικαίωμα υπαναχώρησης – επιστροφής

  1. Αρχική
  2. Δικαίωμα υπαναχώρησης – επιστροφής

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης από την αγορά προϊόντος όπως προβλέπει ο νόμος για την προστασία του καταναλωτή (Ν. 2251/1994). Ο πελάτης θα πρέπει μέσα σε διάστημα  δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς προϊόντος μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος “Rag Leather” να επιστρέψει τα όποια προϊόντα θέλει να επιστρέψει.  Στην περίπτωση που η λήξη προθεσμίας συμπέσει σε Σαββατοκύριακο ή επίσημη αργία, παρατείνεται η λήξη της στην επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Βασικός και αμετάκλητος όρος υπαναχώρησης / επιστροφής είναι το προϊόν να μην έχει φορεθεί και αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής.

 

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, θα πρέπει μέσα στο χρονικό διάστημα της προθεσμίας να μας ενημερώσετε με τους παρακάτω τρόπους επισυνάπτοντας και την απόδειξη πληρωμής :

 

  •     Me email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@ragleather.gr
  •     Με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210 4125046
  •     Με την εκτύπωση, συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας με τίτλο «ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ /ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ» την οποία θα βρείτε εδώ για λόγους διευκόλυνσή σας.

 

Τα προϊόντα επιστρέφονται στην ταχυδρομική διεύθυνση της εταιρίας μας Σωτήρος Διός 6, Πειραιάς, 18535.

 

Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος για την αποφυγή κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος.

 

Το κόστος επιστροφής προϊόντων στην Εταιρεία μας βαραίνει τον πελάτη.

 

  •     Αλλαγή Νο. Μέγεθους: Στην περίπτωση αυτή η χρέωση μεταφοράς προϊόντων προς την Εταιρεία βαραίνει τον πελάτη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μεγεθολόγιο για συμβουλευτικό σκοπό, η ευθύνη σωστού μεγέθους ανήκει στον εκάστοτε πελάτη  και μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με την εταιρεία.