Τρόποι Πληρωμής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Πληρωμής

Για την εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας μας, το www.ragleather.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 

  •     Αντικαταβολή: Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα με δική μας χρέωση εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Η παραγγελία φτάνει σε εσάς με απόδειξη  πώλησης και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με την παράδοση των μετρητών και την υπογραφή των σχετικών εγγράφων που θα σας υποδείξει ο υπάλληλος της εταιρίας ταχυμεταφορών.
  •     Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας: Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης Τράπεζας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών, δηλαδή της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας.
  •     Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:

 

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος:

IBAN: GR5501101900000019000790147

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: KHAN Abdul Ghafar

 

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει όταν θα εμφανιστεί η πληρωμή σας στον λογαριασμό της Εταιρίας μας.

(Σημείωση: Σε περίπτωση διαφορετικής τράπεζας από την Εθνική η όποια προμήθεια επιβαρύνει τον πελάτη και η πληρωμή σας πιθανόν να καθυστερήσει να φανεί στον λογαριασμό της Εταιρίας μας).

 

Στο καταθετήριο της Τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία:

    Το ονοματεπώνυμο σας που μας έχετε δηλώσει

    Τον αριθμό παραγγελίας που έχετε λάβει με e-mail

εάν είναι εφικτό στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@ragleather.gr.

 

Μετά την επιβεβαίωση της μεταφοράς χρημάτων στο λογαριασμό της εταιρίας ή τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.